Україна +38
0630303666

SEO просування сайту у тематиці ескорт послуг (адалт)

5 из 5 на основе 21 оценок
15.12.2022

Найдавніша професія, як і інші послуги, що задовольняють основний інстинкт, були й матимуть колосальний попит. І онлайн не виняток, адже навіть за відкритими джерелами можна легко підрахувати, що від усього інтернет-серфінгу у світі частка 4-5% незмінно дістається саме adult.

Ключова особливість інтернет-маркетингу тематики adult у її забороненості, тобто без можливості рекламувати бізнес, який у багатьох країнах, власне, тією чи іншою мірою є незаконним. Таким чином, задовольнити пошуковий попит у Google можна виключно за допомогою пошукової оптимізації та просування. І інструменти ефективного просування в тематиці відповідні, тобто агресивніші або не зовсім білі, які ми використовуємо при просуванні цілком легального бізнесу.

У цій статті ми детально розберемося у створенні та просуванні сайтів ескорт тематики: загальні тренди технічної складової та юзабіліті, та й найголовніше – це онпейдж та офпейдж SEO. А стратегію та особливості розкручування міжнародного ескорт-порталу розглянемо у наступній статті.

Актуальні тренди сайту ескорт послуг (адалт):

  • Сайт-каталог з акцентом у дизайні на прев'ю анкет – контент, що продає;
  • Той рідкісний випадок, коли сайт може бути виконаний у темних тонах або абсолютно чорним;
  • Передбачте можливість створення контенту користувачами - додайте можливість залишення відгуків;
  • Каталог має бути категоризований за всіма актуальними критеріями. Наприклад, за ціновим сегментом (VIP), за призначенням (чоловіками), за віком (студенки), за зростанням, вагою та іншими значущими антропометричними даними (великі груди), кольором волосся (блондинки), етнічною приналежністю (європейка), володінням мовою ( англійська), послуг (масаж) та ін;
  • Працюючи більш ніж одному місті, окремо необхідно реалізувати деталізоване меню країнами, регіонами, містами;
  • Наявність популярних стікерів: «Перевірені», якщо на вашому ресурсі розміщені сторонні анкети, «Онлайн», у разі можливості чату та ін.

Основні складові SEO сайту ескортниць (ескорт послуг)

Відома нам класична внутрішня оптимізація сайту каталогу повною мірою застосовується і в просуванні сайту каталогу ескортниць:

  • оптимізація серверних файлів для обмеження та коригування індексації;
  • налаштування захищеного протоколу та оптимізація редиректів;
  • створення плоскої структури сайту для покращення індексації цільових сторінок;
  • наповнення сайту унікальним текстовим SEO-контентом;
  • контентна перелінковка та мікророзмітка;
  • написання унікальних метаданих та SEO-тегів;
  • зведення до нуля битих посилань та зображень;
  • і т.д.

Ключові акценти в зборі семантики та оптимізації сторінок просування - це самі сторінки деталізованого каталогу, а також сторінки меню з геолокації, які є найтрафіковішими в тематиці.

Посилання на сайт ескорт послуг, лінкбілдинг у тематиці adult

Тут починається найцікавіше. Ключовим обмеженням є те, що як на статейних біржах під просування по укрнету, так і на аутрич майданчиках для просування за кордоном знайдеться набагато менше можливостей розмістити посилання на сайт, що просувається, ніж це буде необхідно. Таким чином, доведеться вийти далеко за рамки білого SEO, яке в ескорт тематиці є міфом. Більш того, ви здивуєтеся, наскільки численними виявляться посилальні профілі локальних сайтів, не кажучи вже про ТОПові транснаціональні ресурси на вашому внутрішньому ринку. На більш-менш конкурентному ринку ви побачите, що навіть локальні ресурси можуть мати посилання в десятки і сотні тисяч посилаються доменів з мільйонами вхідних посилань! І це при тому, що, як ми говорили вище, у цій тематиці придбання навіть сотні посилань буде завданням із зірочкою. А сотні доменів, що посилаються, вам і в місяць буде недостатньо в конкурентному регіоні, не кажучи вже сотні за квартал-два або за рік.

Сірі технології лінкбілдингу в тематиці ескорт послуг

Маючи великий досвід SEO аналізу конкурентів та просування сайтів ескорт послуг англійською мовою, турецькою та івритом, ми з упевненістю можемо сказати, що на цих ринках без сірих технологій немає жодного сайту в ТОП і бути в найближчому майбутньому не може. Ось список найактуальніших сірих технологій нарощування маси посилань для сайтів ескорт послуг по всьому світу:

  1. Створення сітки тематичних сайтів сателітів (PBN) з центральним доменом/доменами, що просуваються, з нуля;
  2. Купівля готових сайтів для створення мережі PBN;
  3. Створення сайту нейтральної тематики (інформаційних сайт, наприклад) для можливості масової закупівлі посилального на біржах з метою подальшого «склеювання» з доменом, що просувається;
  4. Те саме, але з метою подальшого включення такого сайту в сітку.
  5. Купівля на аукціоні тематичних і навколотематичних доменів, що мають історію та посилальну вагу, для «склеювання» з доменом, що просувається.
  6. Те ж саме з метою підключення доменів до сайтів сітки, що розробляються.
  7. Купівля на аукціоні мають значну історію і значну посилальну вагу нетематичних доменів для «склеювання» з доменом, що просувається.
  8. Злом сторонніх сайтів з метою розміщення посилань на домен, що просувається.

Остання технологія не є профільною роботою SEO-фахівця, для цього потрібний спеціаліст іншого профілю.

Всі перелічені технології не виключають варіанти прямої закупівлі на біржах і за допомогою аутрич, а є ключовим доповненням в лінкбілдингу adult сайту.

Законодавство та легітимний бан: як обійти систему?

Очевидно, що за незаконності тематики в конкретній країні сайт може бути заблокований за рішенням суду або іншого уповноваженого на те державного органу (залежно від їхньої юрисдикції у тій чи іншій країні). Але факт залишається фактом - ваш сайт може бути видалений із сервера країни, де подібні послуги є незаконними, а також домен може бути заблокований пошуковою системою у відповідь на відповідне звернення вищезгаданих органів. Якщо ви виявилися не завбачливими, то на цьому ваш онлайн-бізнес закінчився, ну або починай спочатку.

Проблема з блокуванням або видаленням сайту з сервера вирішується розміщенням сайту на фізичних серверах тих країн, де ця діяльність не є нелегальною. А ось проблему з видаленням сайту з видачі ви ніяк не вирішите, працюючи в рамках білого SEO - вам доведеться починати з нуля під новим доменом, а редирект із забаненого на новий швидко приведе до нового бана і ефекту не дасть. Зате вищеперелічені технології сірого лінкбілдингу дозволять завтра ж перенаправити всю посилальну міць на новий домен без втрат просто тому, що тут домен, що просувається, своєї власної ваги не має, відповідно, списавши такий домен з рахунків ви нічого не втрачаєте - це всього лише маска, яка моментально змінюється інший. І саме цей юридичний аспект спричиняє необхідність застосування сірих технологій, без застосування яких ваш онлайн-бізнес у будь-який момент може обнулитися.

Звертайтеся за консультацією та SEO-просуванням у тематиці ескорт послуг, іншого adult до досвідчених фахівців Seo Solution та не витрачайте ні часу, ні грошей на експерименти недосвідчених фрілансерів чи компаній над вашим проектом

ПОВНИЙ АНАЛІЗ ПРОЕКТУ безкоштовно при запиті консультації
  • Аналіз SEO:

    перелік проблем пошукової
    оптимізації та лінкбілдінгу

  • Технічний аналіз:

    перелік технічних помилок,
    допущених при розробці

Обговорити аналогічний проект
Запросити безкоштовну консультацію з нашим фахівцем: залиште номер і ми зв'яжемося з вами для обговорення!